Sisällön tarjoaa Blogger.

Helsinki

Käytiin tossa pääsiäisenä mun poikaystävän kanssa tekemässä pieni irtiotto arjesta Helsingissä.
Varattiin jo todella hyvissä ajoin hotellihuone Original sokos hotel helsingistä, joka on mun mielestä ihan parhaimmalla sijainnilla, varsinkin jos reissuun lähtee autolla.


Lähdettiin ajamaan kohti Helsinkiä perjantaina puolen päivän aikoihin ja oltiin perillä n. klo 15. Saatiin meidän huone heti, joka oli kyllä tosi jees pitkän matkan jälkeen.

Hetken huilaamisen jälkeen päätettiin lähteä katselemaan vähän ympärille ja ottamaan kuvia. Siinä pienen pyörimisen jälkeen päätettiin palata hotellille ja mentiin syömään hotellin alakerrassa sijaitsevaan Frans & Amelie -ravintolaan, oli älyttömän hyvää ruokaa ja tosissani suosittelen kyseistä ravintolaa.

Perjantaina ei oikeastaan tehty sitten muuta tämän lisäksi, sillä seuraavana päivänä oli aikainen herätys, jotta kerettäisiin ajoissa ulos.


Lauantai aamuna noustiin jo klo 7 aikaan ja suunnattiin melkein heti aamupalalle. Aamupalan jälkeen palattiin huoneeseen valmistautumaan ja pakattiin tavarat.

Päästiin lähtemään huoneesta klo 10 aikoihin, kirjattiin itsemme ulos ja vietiin tavarat autolle. Näin päästäisiin heti lähtemään kotia kohti, ilman, että tarvitsee palata hotellille.

Ensimmäisenä suunnattiin kahville Kulma kahvilaan, jonka ilmapiiristä tykkäsin tosi paljon!
Kahvien jälkeen lähdettiin pyörimään perus kaupat läpi ja myöhemmin syömään Memphikseen Burgerit.


Lähdettiin Helsingistä jo ennen klo 14 ja suunnattiin tiemme Vantaan Ikealle, sillä Jyväskylässä ei ole kunnon Ikeaa ja olihan tuo kuitenkin matkanvarrella. 

Ostin Ikeasta kaikkea pientä tarvittavaa, kuten kenkäkaapin ja keittiötarvikkeita. Pienestä ruuhkasta huolimatta selvisimme yllättävän nopeasti ulos Ikeasta ja jatkamaan matkaa kotiin.

Kotimatka sujui mutkitta, pientä väsymystä ja nälkää lukuun ottamatta. Takaisin Jyväskylässä taidettiin olla siinä klo 18 aikoihin.

Oli kyllä ihanaa päästä käymään pitkästä aikaa Helsingissä ja rentoutumaan poikaystävän kanssa vähän erilaisiin maisemiin.

xoxo, Laura

2 kommenttia