Sisällön tarjoaa Blogger.

Mitä söin päivän aikana

Ajattelin nyt paneutua hieman tarkemmin vielä tähän mun ruokavalioon ja näyttää, mitä kaikkea söin yhden päivän aikana. Eilen tosin oli siinä mielessä poikkeuksellinen päivä, että kävin tälläkertaa keskustassa lounaalla syömässä salaatin, itsetehdyn ruuan sijasta.

Mun aamu alkoi ihanan rauhassa, pienen järkytyksen jälkeen huomattuani, että ulkonahan on taas maat valkeina, makoilin sängyssä ja aamupalaa syödessä katselin Netflixistä Girlboss-sarjaa. Oli hyvin aikaa myös meikkailla ja laittaa itteni valmiiks.

Aamupalaksi söin smoothiebowlin, johon tuli rahkaa, valmis marjasekoitus pakasteesta, banaania sekä vähän herajauhetta.


Hyvin hitaan aamun jälkeen kipitin bussille ja siitä keskustaan lounaalle serkun kanssa.

Lounaaksi nappasin Miriam'sista Fitness-salaatin, johon kuului: perus salaattia, lohta, raejuustoa, kurkkua, paprikaa, tomaattia, punasipulia ja siemeniä. Oli kyllä ihan super hyvää! Pakko mennä joskus toistekin ;)


Myöhemmin päivälliseksi söin jo edellispäivänä tehtyä kana "risottoa" tai mikä ikinä onkaan. Mutta siinä oli siis riisiä, kanaa, vihreitä papuja, sipulia sekä keltaista ja punaista paprikaa.


Iltapalaksi söin perinteisesti kaksi ruisleivän palasta, joihin päälle laitoin kalkkunaa, juustoa, salaattia ja suolakurkkua.
xoxo, LauraEi kommentteja