Sisällön tarjoaa Blogger.

Aloitus


Tää ois ehkä hyvä alottaa sillä, että kerron vähän itsestäni...

Eli, mun nimi on Laura, niinkun varmaan monet osaa olettaa blogin nimestä, hehe, oon 20 vuotias, eli syntynyt 1997.

Mä oon melkein vuosi sitten valmistunut ylioppilas-merkonomiksi ja kesän jälkeen ollut oikeestaan tekemättä mitään, mutta nyt tänä keväänä hain pitkän harkinnan jälkeen Helsinki Design Schooliin opiskelemaan Muotimarkkinointia, jonne myös pääsin sisään! Koulusta sekä muotimarkkinoinnin opiskelusta voitte lukea tästä.

Mä oon kotosin Varkaudesta, mutta viime elokuussa muutin Jyväskylään ja tää on tuntunu enemmän ku hyvältä päätökseltä.

Urheilu on ollu mulle iso osa arkea täällä, kunnes tossa pari viikkoa sitten fysioterapeutti sanoi, ettei salille ole asiaa, koska mulla on alaselässä todennäköisesti alkava välilevyn pullistuma tai joku vastaava, joka painaa hermoon. Eli tässä nyt parannellaan tätä hoitavien liikkeiden ja särkylääkkeiden avulla määrittelemätön aika.


Mun ajatuksena oli, että kirjottelisin tänne vähän mun elämäntavasta, muodista sekä luultavasti sitten, kun tuo koulu alkaa, niin vähän fiiliksiä ja ajatuksia siitä.Mun kuvia voitte seurailla instagramista, nimellä: laurajuliaaaa. 
Suoraan profiiliin pääsette painamalla oikeassa yläreunassa olevasta instagram pallerosta.

xoxo, Laura

Ei kommentteja