Sisällön tarjoaa Blogger.

Lemppari sarjat

Mä ajattelin, että mä voisin listata mun tän hetkiset lemppari sarjat ja kertoo niistä vähän, jotta tekin saisitte vähän kiinni minkälaisista sarjoista on kyse, vaikka nämä on kyllä sellaisia sarjoja mitä monet muutkin katsoo / on katsonut. No mutta anyway aloitetaan.

13 reasons why

Tää sarja on paljon kerännyt huomiota sosiaalisessa mediassa, joka mun mielestä ei ole yhtään turhaa, sillä tässä sarjassa on aika iso ja vakava 'sanoma'. Sarja käsittelee nuoren tytön itsemurhaa ja lähinnä sitä miksi hän teki niinkuin teki. Hän oli ennen tekoaan äänittänyt 13 eri kasetille oman juttunsa, jotka käsittelivät aina tiettyä henkilöä. Yritän olla tässä kuitenkaan liikaa paljastamatta, mikäli joku ei kyseistä sarjaa ole katsonut. 
Mutta tiivistettynä mielestäni tämä sarja oli tosi hyvä, vaikka olikin aika raakaa katsottavaa, varsinkin viimeisimmät jaksot. Ja täähän löytyy Netflixistä. (13 jaksoa)

Pako

Tarkemmin ottaen 5. kausi. Katsoin Pakoa jo silloin aikoinaan kun se ensimmäistä kertaa tuli telkkarista ja senkin jälkeen katsonut kaikki aikaisemmat 4 kautta moneen otteeseen. No kuitenkin, palataas nyt aiheeseen. Silloin kun julkistettiin, että Paosta tulisi uusi kausi, olin aika skeptinen sen suhteen, ajattelin ettei se vaan voi olla hyvä.
No niinkuin nyt arvata saattaa, mieleni muuttui kun aloin katsomaan tätä 5. kautta. Tästä kaudestahan on vielä muistaakseni yksi jakso tulossa, joten en ihan täydellistä mielipidettä pysty kertomaan. Tosiaan, tässähän selvisi, että tämä päähenkilö Michael Scofield onkin elossa, vaikka hän "kuoli" neljännen kauden viimeisessä jaksossa. Tässä uudessa kaudessa selviää mitä sitten tapahtuikaan tämän "kuoleman" jälkeen. Paon 1-4 kaudet löytyvät Netflixistä ja tämä uusin 5. kausi on katsottavissa ruutu+:ssa. (9 jaksoa)

24:Legacy

En itse ole katsonut ollenkaan tätä alkuperäistä 24:sta tai aikaisempaa 'lisäosaa', mutta alettiin katsomaan tätä poikaystäväni kanssa silloin kun tämä tuli. No loppupeleissä se vähän sitten aina jäi katsomatta ja lopulta katsottiin tämä sitten molemmat erikseen. Tykästyin tähän sarjaan ihan tosissani, sillä tykkään paljon seurata tällaisia sarjoja jotka oikeasti koukuttavat ja ovat jännittäviä. Tää sarja löytyy kans ruutu+:sta. (12 jaksoa)

Riverdale

Tämä sarja käsittelee Riverdalelaisen nuoren kuolemaa ja sitä kuinka hän kuoli. Aloin katsomaan tätä vähän silleen 'puoli vahingossa', sillä minulla on joskus ihan super tylsää ja halusin vain katsoa jotain, ihan sama mitä, joten päädyin sitten katsomaan tätä kyseistä sarjaa, ja tykästyin.
Tää on ehkä vähän semmonen 'teinihömppä' osittain, mutta ei liikaa! Tämäkin sarja oli jollain tapaa aika jännittävä ja koukuttava, ainut huonopuoli tässäkin oli se, että joutui aina viikon odottamaan uutta jaksoa, mutta nythän sarja löytyy ihan kokonaisuudessan Netflixistä. (13 jaksoa)

Orange is the new black

Siis tämä on kyllä mun ihan suosikki! Tää sarja kertoo naisvankilasta ja kaikesta mitä siellä tapahtuukaan, ja näitä asioita on PALJON!! Tästä on tulossa uusi kausi 9.6. enkä malta enää odottaa! Se varmaan on taas katsottu muutamassa päivässä läpi haha :D 
Oon itseasiassa katsonut tämänkin sarjan jo muutaman kerran läpi vain, koska tää vaan on niin hyvä! Tämä on katsottavissa myös Netflixissä. (4 kautta, 13 jaksoa/kausi)

Tässä nyt oli pieni katsaus siihen mitä olen tässä viimeaikoina katsonut ja mistä olen todella tykännyt. Tottakai on niitä sarjoja mitkä ovat ns. all time favorites, mutta niistä voin kertoa sitten vaikka jossain muussa postauksessa!xoxo, Laura

Ei kommentteja