Sisällön tarjoaa Blogger.

Mökkiviikonloppu

Kulunut viikonloppu oli todella erilainen verrattuna edellisiin, oltiin nimittäin perjantaista sunnuntaihin poikaystävän ja hänen perheen kanssa mökillä rentoutumassa.

Oli ihanaa vaihtelua olla täysin luonnonrauhassa, vaikka mä oonkin enemmän kaupunki-ihminen, niin tuo irtiotto teki kyllä todella hyvää. Siellä oli niin hiljaista, kuului lähinnä vain eläinten ääniä, tietysti meidän äänien lisäksi, haha. Tietynlaista fiilistä toi jo sekin, että me nähtiin peuroja, joita ei kyllä täällä kaupungissa näe ihan noin vain.

Mökillä me vain syötiin hyvää ruokaa, saunottiin ja nautittiin, tietysti suomen pelin katsomista unohtamatta ;) Plussana mökillä sattui vielä olemaan todella aurinkoiset kelit, ei ihan älyttömän lämpimät, mutta silti parempi tämä kuin vesi- saati sitten lumisade!
Päästiin myös nauttimaan hyvien kelien saattelemana todella kauniista auringonlaskuista molempina iltoina. Oli todella rauhoittavaa vain katsella ulkona ihan hiljaa, kuinka päivä vaihtuu yöhön.

Tällaisia viikonloppuja pitää kyllä tehdä useamminkin varsinkin, jos tuo kesä vielä joskus tänne suomeenkin tulisi, pääsisi mökillä tekemään erilaisia aktiviteetteja!
Rauhallista alkanutta viikkoa kaikille!


 xoxo, LauraEi kommentteja