Sisällön tarjoaa Blogger.

Vappu ja aurinkoa

Näin melkein viikkoa myöhemmin ajattelin tulla jakamaan teille muutamat asukuvat vappupäivältä ja kertoa vähän minun vapustani.

Ensinnäkin vietin vappuni poikaystäväni kanssa, meillä oli vähän 50/50 fiilikset siitä jäädäänkö kotiin ottamaan rennosti vai lähdetäänkö jonnekki ulos. No, me päädyttiin vaihtoehtoon yksi. Eli vappu meni meidän osalta todella rauhallisesti ja rennosti leffoja tuijotellessa.

Vappu päivänä heräiltiin rauhassa ja valmistauduttiin lähtemään ihanaan auringonpaisteeseen ottamaan muutamat kuvat ja nauttimaan vapaasta. Oli ihanaa huomata miten paljon oli ihmisiä ulkona piknikillä tai muuten vain. Mekin siinä kuvailujen jälkeen vielä hetki käppäiltiin ja käytiin kesän ekat jäätelöt nappaamassa mukaan!

Oon jotenkin odottanut tosi paljon näitä ihania aurinkoisia ja lämpimiä päiviä, sinäänsä kukapa ei olisi odottanut... Olisi niin ihanaa, jos tällaiset kelit jatkuisivat pitkään! Nytkin tätä kirjoittaessa ulkona on n. +10 astetta lämmintä ja aurinko paistaa miltei pilvettömältä taivaalta, tästä mä nautin! Mutta saa nähdä kuinka kauan tätä taas kestää...

No joka tapauksessa nautitaan nyt mikä voidaan ja toivotaan, että edessä on ihana auringon täyteinen kesä!
Ihanaa viikonloppua kaikille!


xoxo, Laura

Ei kommentteja