Sisällön tarjoaa Blogger.

Oi ihana syksy on täällä

Syksy on viimein täällä. Eikä minua itseasiassa edes haittaa... Oon alkanu oikeestaan jopa tykkäämään syksystä.

Tykkään siitä kun illalla voi käpertyä peittojen väliin teekupin kanssa. Tykkään siitä kun ulkona tuoksuu ihan syksyn raikkaus. Tykkään siitä kuinka lehdet pikkuhiljaa alkavat kellastua.

Tykkään siitä kun saan pukea päälleni pehmeän neulemekon ja ylipolvensaappaat.Syksy on ihanaa uusien alkujen ja uuden inspiraation aikaa, ainakin minun näkökulmasta. Syksystä kannattaa nauttia ennenkuin kylmä talvi taas koittaa. Syksyllä on ihan parasta aloittaa jotain uutta; joku uusi sarja Netflixistä, uusi harrastus, uusi elämäntapa tai uusi koulu, niinkuin se nyt yleensäkkin tälleen syksyn tullessa alkaa.

Koen myös syksyn olevan tietynlaista rauhoittumisen aikaa, juurikin sen ihanan teekupposen kanssa istuskelu, se rauhoittaa mieltä ja lievittää stressiä.Omatkin pienet stressin aiheet alkavat hälventyä pois mielestä, kouluun meno ei enää jännitä, koti alkaa pikkuhiljaa näyttämään todellakin kodilta (mitä nyt pientä kaaosta on vielä havaittavissa) ja kohta saan oikeasti jakaa tämän ihanan asunnon poikaystäväni kanssa, eikä se rajoitu vain nopeisiin viikonloppu visiitteihin.

Onhan syksy varmasti myös jännittävää aikaa monelle, juuri kaikkien muutosten ja uusien alkujen takia, mutta ei kannata jännittää liikaa, go with the flow, niin hyvä tulee!
 Takki - Bik Bok
Mekko - H&M
Kengät - DInSko
Kello - Cluse

On ihanaa kun oppii tykkäämään asioista mitä on ennen suunnilleen vihannut, mutta kuinka syksyä voisikaan enää vihata, kun silloin saa pukeutua näin ihanasti?

Mitä mieltä te olette syksystä? Tykkäättekö vai vihaatteko?

Ps. Oli ajatuksena tehdä pieni postaus tästä uudesta asunnosta, mitäs mieltä olisitte siitä?xoxo, Laura20 kommenttia

 1. Ihana tuo takin ja mekon yhdistelmä! <3
  syksy on kiva siihen asti kun aurinko paistaa ja puissa on vielä lehtiä! :) Mutta tää pimeys ottaa koville! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! <3 ja hahah siitä pitää ottaa kaikki ilo vaan irti, eli maata peittojen välissä XD

   Poista
 2. Ihana asu! :) Tykkään syksystä tosi paljon! :) Parasta iltaisin pistää kynttilät palamaan ja käpertyä viltin alle kaakaon kanssa. :) Asuntopostaus kuulostaa kivalta!! :)

  VastaaPoista
 3. Oi että tää yhdistelmä on todella kaunis ja harmoninen!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 4. Kaunis tyttö kauniissa asukokonaisuudessa. Mimä suorastaan rakastan syksyä.

  VastaaPoista
 5. Syksy on monesti melko raskasta aikaa vähentyvän valon vuoksi, mutta tykkään kyllä monesta asiasta syksyssä - parhaimpana juurikin ruska sekä neuleisiin pukeutuminen :)

  Kivaa iltaa! Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näimpä! :) ja hei kivaa ilta sulle kans! Ja kiitos :)

   Poista
 6. Tosi kiva asu! Noi saappaat on kivat! <3

  VastaaPoista
 7. Ihana asu ja upeet kuvat 😍 Syksy on ihana kun voi vaan hyvillä mielin käpertyä viltin alle juomaan teetä ja katsomaan tv:tä 😌

  Sara V

  VastaaPoista
 8. On kyllä niin nätti asu :) Oot muutenki tosi kaunis! :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana asu!😍 Multa iteltäni löytyy korolliset ylipolvensaappaat, mutta oon nyt alkanut himoita myös matalia sellaisia koska no, onhan ne paaaljon helpommat mun kaltaiselle tennaritytölle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha näimpä! Siks mäki ostin matalat :D mutta kiitos!

   Poista