Sisällön tarjoaa Blogger.

Valkoinen valtakunta

Noniin nyt vihdoin saan tämän tehtyä - nimittäin pientä esittelyä meidän asunnosta.
Tää asunto on vielä tosi kesken, sillä meillä ei ole edes sohvaa täällä vielä... Mutta hyväähän kannattaa odottaa, koska se sohva on PERFECT♥Ollaan asuttu tässä kohta kolme viikkoa ja mä oon ihan rakastunu tähän! Täällä on niin paljon tilaa ja ihanan valoisaa, eikä keskustaan ole todellakaan pitkä matka. Ja unohtamatta niitä ihania näkymiä isoista ikkunoista, huhhuh!♥
Nyt kun poikaystävänikin pääsi armeijasta pois, pääsemme oikeasti jakamaan tämän yhdessä eikä tämä tunnu enää "vain minun kodilta" vaan MEIDÄN.Olen ehkä maailman huonoin pitämään kasveja elossa, mutta olihan se pakko saada tänne vähän jotain vihreääkin tätä valkoista valtakuntaa värittämään (ja hei nää kaktukset ja peikonlehti pitäis olla suht helppoja pitää hengissä ;) )

Mun mielestä on vaan niin ihanaa sisustaa, vaikka se ei vielä ihan kauheasti täällä näy, mutta tuokin tulee piakkoin muuttumaan ja myös te pääsette nauttimaan pienimuotoisista sisustuspostauksista, jos vaan yhtään on kiinnostusta.
Olen haaveillut tästä ylempänä näkyvästä lampusta jo pitkään, ja vihdoin meillä on tilaa sille! Tässä on sitä jotain mistä tykkään todella, ihanan kookas ja tämä todellakin valaisee koko huoneen.
Jos teitä kiinnostaa enemmän tämä lamppu, pääsette katsomaan sitä tästä.Täällä myös plussaa on se, että keittiössä on paljon tasoilla tilaa, joten saan nämä ihanukset esille, eikä kuitenkaan saa tasoja näyttämään täyteen ahdetulta. Edellisessä asunnossani en olisi voinut kuvitellakaan laittavani tasoille mitään esille, haha.

Tosiaan ajattelin tehdä jatkossa sitten, kun tämä pikkuhiljaa alkaa olla valmis, useampiakin sisutuspostauksia sekä asunnon esittelyn, mikäli teitä tämmöiset kiinnostaa. 
Tässä siis pieni katsaus siihen miltä meillä täällä näyttää!

Mitäs tykkäätte?


xoxo, Laura

24 kommenttia

 1. Ihanan vaaleeta teillä! Ja niin kivoja yksityiskohtia ♡

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania sisustusyksityiskohtia!! Muutenkin todella upeat kuvat. Lisää vaan sisustuspostauksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) ja hei kiva että tämmöse kiinnostaa :)

   Poista
 3. Wau, todella kaunis koti!❤️ Tykkään sun sisustustyylistä, itselläni myös samantyyppinen sisustusmaku! :)

  VastaaPoista
 4. Näyttääpä aivan ihanalta! Ehdottomasti lisää sisustuspostauksia <3

  VastaaPoista
 5. Ihana koti! ❤️ Ja toi lamppu on niiin hyvä!!

  VastaaPoista
 6. Ihanan selkeä värimaailma ja niin kivoja yksityiskohtia! Toi vilttikori on söpö!♥

  VastaaPoista
 7. No hyvältä näyttää kerta kaikkiaan. Ja tuo lattiansävy antaa hyvän pohjan pelkistetyn sävyiselle sisustukselle. Toimii!

  VastaaPoista
 8. Ihanan valoisaa ja vaaleaa. Kiva että keittiössä on paljon tasotilaa. Sisustuksen nautintoa sinulle!

  VastaaPoista
 9. Todella kaunis <3 tykkään varsinkin tuosta kolmijalkaisesta lampusta! Oon vähän himoinnut sellaista itselleni...

  VastaaPoista
 10. Vau miten ihania yksityiskohtia!�� Muhunkin iskee vaalea sisustus täysillä ja vihreät kasvit sopii sen kanssa ihan älyttömän hyvin :)

  VastaaPoista