Sisällön tarjoaa Blogger.

Mitä lahjaksi poikaystävälle?

*saatu, yhteistyössä Trendhim.fi kanssa

Monet naiset repivät hiuksiaan päästä joulun lähestyessä, kun sille omalle rakkaalle pitäisi keksiä jotain lahjaksi, mutta tämä toinen osapuoli ei osaa antaa minkäänlaista vihjettäkään siitä mitä hän  haluaisi tai tarvitsisi. Kuitenkin sieltä kaapista löytyy jo sata ja yksi erilaista hajuvettä ja bokseritkin pursuavat laatikoista, joten olisikohan jo aika antaa jotain muuta kuin jompikumpi näistä joka vuonna toistuvista lahjoista?

Niinpä ehdotan, että ostat tänä vuonna kellon! Se vaan toimii aina ja niitä ei voi olla liikaa. Tilaisuuksia on erilaisia ja kelloja niin moneen eri makuun, että varmasti löytyy jokaiselle mieleinen. Myös plussaa on se, että kellon ei tarvitse olla monen sadan euron arvoinen ollakseen hyvä ja kaunis!

Tämän kuvissa näkyvän kellon* valitsin poikaystävälleni ihanan simppelin ulkonäön ja hyvien materiaalien takia, nahkainen ranneke on mukavan pehmeä sisältä ja tyylikäs musta toimii hyvin joka tilanteessa, niin arjessa kuin juhlassa. Tämä malli on myös siitä hyvä, että voin käyttää tätä myös itse,  eli jos tämä kello miellyttää niin voit hyvin ostaa sen myös itsellesi!
Mikäli kiinnostuit Trendhim.fi:n valikoimasta niin pääset tutustumaan siihen paremmin klikkaamalla tästä.xoxo, Laura


10 kommenttia

 1. Kello on kyllä hyvä ja käytännöllinen lahja! :)

  VastaaPoista
 2. Upee kello! Pitääpä käydä kurkkaan toi sivu. 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin! käy ihmeessä siellä on vaikka mitä kivaa! :)

   Poista
 3. Hyvä lahjaidea!

  Anna/Kello neljän aamukahvi
  https://neljanaamukahvi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva kello! Miehelle lahjojen ostaminen on ollut aina todella vaikeaa. Kello olisi hyvä idea, mutta mies osti juuri pari uutta kelloa itselleen, joten pitäisi keksiä ehkä jotain muuta. Vaikeaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aina kamalan hankalaa! Harmi kun meni nyt ostamaan sitten itselleen ettet voi hyödyntää sitä😂 kyllä sieltä vielä joku idea tupsahtaa mieleen!

   Poista