Sisällön tarjoaa Blogger.

Tarina iholla

Mä oon jo pienen ikuisuuden rakastanut tatuointeja, ne vaan kertoo mun mielestä ihmisestä tietynlaista tarinaa. Erilaisia tatuointeja ja tatuointi tyylejä on vähintään yhtä paljon kuin niiden omistavia ihmisiä. 

Tiedän kokemuksesta kuinka varsinkin vanhemmat ihmiset kauhistelevat vieläkin tatuoituja ihmisiä, ja kyselevät tiedänkö miten rumilta nuo tulevat näyttämään kun olet vanha ja ruttuinen? No mielestäni tuota on ihan turha miettiä, sillä ei minun mielestäni muutenkaan ruttuinen ole ilman tatuointejakaan se kaunein ja lisäksi, sitten ku minun ikäpolveni on siellä 80 ikävuoden hujakoilla, niin varmasti on oudompaa jos jollai ei ole mustetta ihossaan. 

Itse otin ensimmäisen tatuointini jo 14 vuotiaana ja siltä tuo vähän näyttääkin. Mielestäni tuo kuva itsessään ei ole kamala, mutta tuo miten se on tehty on kamalaa. Välillä mielessäni on käynyt kyseisen tatuoinnin peittäminen uudella kuvalla, mutta aina olen päätynyt siihen etten sitä tule peittämään sillä, tuolla tatuoinnilla on merkitystä minulle, ihan yksinkertaisuudessaan ihan siinäkin mielessä, että se on ensimmäinen. Eli vaikka kuinka kökösti tuo on tehty, se on ja pysyy ihollani.


Ja siitähän se sitten alkoi, aivan järkyttävä tatuointikuume, eikä sille näy loppua. Seuraava tatuointi tuli iholle kun olin 16 vuotias. Halusin ehdottomasti tekstin käteen, sellaisen joka tuo positiivista energiaa. Nään jo silmissäni kuinka monet siellä ruudun toisella puolellaan pudistelevat päätään miettien kuinka mainstream tuo voikaan olla tekstinä. No joo on se nykyään, mutta sitä se ei ollut reilut 4 vuotta sitten.


Kauaa en taas jaksanut olla ilman uutta tatuointia, kun 18 vuotiaana kävelin jälleen neulan alle ottamaan kolme lintua nilkkaani. Tällä on monta merkitystä minulle, (enkä sen enempää niitä ala tässä avaamaan) jonka lisäksi pidän kuvan yksikertaisuudesta kovasti. 


Sitten tuli kivuliain. Nimittäin yli 25 cm pitkä sulka kylkiluiden päälle. Pakko myöntää, että ilman puuduttavaa voidetta olisin ensimmäisen 15 minuutin jälkeen lähtenyt itku kurkussa juoksemaan pois. Voin sanoa nimittäin kivun ollen järkyttävää kun tatuointia aloitettiin tekemään sellaisesta kohdasta, johon en ollut tajunnut levittää sitä puudutetta. AUTS.
Tämän ottaessa olin 19 vuotias ja juuri parin viikon kuluttua ottamisesta edessä oli abiristeily. Luojan kiitos tuo parani nopeasti, eikä ongelmia tullut.


Viimeiset kaksi otin samalla kertaa nyt 2017 kesäkuussa. Halusin toiseen käteeni jotain pientä ja yksinkertaista. Olen pitkään haaveillut jostain horoskooppiini liittyvästä kuvasta. Päädyin yksinkertaisuutensa vuoksi tähän aaltomaiseen kuvaan, joka siis kuvastaa tottakai vesimiestä. Toinen, ranteen ulkosyrjässä oleva symbooli kuvastaa vahvuutta, monille vain pelkkiä viivoja ristiinrastiin. Senkin tunsin olevan minulle juuri sopiva, sillä jokaisen pitää muistaa pysyä vahvana vastoinkäymisistä huolimatta.En osaisi enää kuvitellakkaan kroppaani ilman näitä kuvia. Ne ovat suuri osa minua, ja kuvastaa sitä mitä just mä oon! Halusin kuitenkin sijoittaa tauoinnit, niin että ne on helppo myös piilottaa täysin tarpeen vaatiessa.

Tatuiointien määrä ei varmasti jää tähän. Haavenani olisi joskus ottaa jotain hieman isompaa, mutta saa nähdä milloin sen aika koittaa.


Onko siellä muita joilla on tatuointeja tai haaveilee ensimmäisestään?


xoxo, Laura

20 kommenttia

 1. Hitsit sulla on ihania tatuointeja! Mä aion jossain vaiheessa uskaltautua ottamaan ensimmäisen tatskani, mutta sitä en oo vielä sen enempää miettinyt, kuin että sen tulee olla pieni ja helposti peitettävissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja vitsit se on jännää ku ottaa ensimmäisen! Varoituksen sana, se ei jää vaan yhteen😂

   Poista
 2. Mulla on ihan kamala tatuointi himo! Sun tatuoinnit on upeita ja yksinkertaisia - just sellaisia mist mä tykkään ja mitä haluun! Reiteen tai tuohon sivupyllyyn sitten jotain isompaa leimaa! Mun tatuoinneilla ei tule koskaan luultavasti olemaan mitään syvällistä merkitystä, oon huono sellaisissa, mutts rakastan kuulla muiden tatuointien merkityksiä! Oot muuten upea❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsis kiitos! ❤️ Mulla kans toi reisi/ sivupehva on semmonen unelma, mut saa nyt nähä!

   Poista
 3. Vau miten upeita tatuointeja sulta löytyy! Mä en ois jotenkin uskonut et sulla olis tatuointei tai siis tää postaus hämmensi mua hyvin paljon, en tiedä miksi :D Tosi ihanii kyllä kaikki ja sopii hyvin sulle :)
  Mä oon joskus miettinyt tatuoinnin ottamista mutta en luultavasti ikinä ota matalan kipukynnykseni takia, enkä osais kuvitella itelleni sellasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja haha mä ku kuvittelin et se on nii itsestään selvyys plus mulla usein näkyy pari noista🙈 mut hei mäki pelkään neuloja eikä oo mikää korkein kipukynnys ja löytyy jo 6😂 kyl sä viel uskallat!!

   Poista
 4. Ihan sika upeet kuvat! Ja kauniita tatskoja sulla. Itellä vasta neljä, mut pikkuhijaa 😍.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 😍 pikkuhiljaa pikkuhiljaa se sieltä kasvaa😉

   Poista
 5. Kiva postaus ja kivoja tatuointeja! Itse oon kerennyt keräämään iholleni jo kahdeksan tatuointia, joista kuusi on juurikin tuollaisia simppeleitä ja pieniä, kuten suurin osa sun tatuoinneista. :) Itse yritän tällä hetkellä pitää taukoa tatskaamisesta, mutta tulevaisuudessa mulle on kyllä tulossa kans lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on hyvä pitää välillä taukoa, siksi itsekkin olen minimissään 8 kuukauden jälkeen ottanut seuraavan, yleensä siis melkein 2 vuotta noiden kuvien välillä. Saa nähdä milloin minullekkaan seuraava ilmestyy, mutta varmasti kyllä ilmestyy :)

   Poista
 6. Wou nää kuvat on niin upeita ja tatuoinnitkin niin nätit! Noi on just sun näkösiä tatuointeja! :)

  VastaaPoista
 7. Ihanasti toteutettu postaus! Oot kyllä upea <3 Ja sua on kyllä niin kivaa kuvata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana!❤️ Samoin! sun kanssa on kiva kuvata ku sä osaat 🤗🙏🏼

   Poista
 8. Tosi kauniita nää sun tatuoinnit<3

  VastaaPoista
 9. Oi kuinka kivoja kuvia ja tatskoja! <3 Itsellä 11 ideaa pyörinyt mielessä, mutta valitettavasti vielä en pysty niitä ottamaan :(

  https://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 no hei ehkä ne tai ainakin niistä osa joskus päätyy sun iholle!

   Poista
 10. Vautsi mitä tatskoja!!

  https://kati-h.blogspot.fi

  VastaaPoista