Sisällön tarjoaa Blogger.

Miten muokkaan instagram -kuvani

Tällä hetkellä monet havittelevat sitä täydellistä instagramfeediä, jossa kuvat sointuvat toisiinsa värien ja teeman mukaan. Tästä inpiroituneena ajattelin tuoda esiin sen, kuinka mä itse muokkaan mun instagram -kuvani ja saan insafeedini näyttämään suhteellisen yhtenäiseltä.

Itse tykkään käyttää VSCO:ta muokkaamiseen, josta löytyy kyllä jos jonkinlaista ominaisuutta, jolloin kuvista saa just eikä melkein omanlaiset.


Tää kuva on otettu ihan vaan puhelimella, mitä kyllä harvat mun instakuvat nykyään on, joten tää on jo lähtökohdiltaan paljon huonompi valotukseltaan plus tää on otettu aika hämärässä valossa ravintolan alakerrassa.

Tässä kuvassa käytin;
HB1 +7,0
exposure +3,9
contrast +0,4
temperature +1,1
tint +3,0
saturation -2,0
skin tone +0,3
sharpen +4,7
Ja koska tää kuva oli tosi lämpimänsävyinen ja halusin siitä vielä valkoisemman, siirryin Face tunen puolelle ja otin valkaisu työkalun käyttöön ja vedin kuvan läpi sillä kokonaan.


Tässä onkin sitten hyvä esimerkki asukuvasta, jossa muokatussa versiossa sävy on hieman violettiin taittava ja vaaleampi.

Tässä käytin;
HB1 +7,0
exposure -0,2
contrast +0,4
temperature +1,1
tint +3,0
saturation -2,0
skin tone +0,3
sharpen +4,7

Jos sä muokkaat kuvat puhelimella niin suosittelen tota VSCO:ta, koska se on oikeesti   helppokäyttöinen ja itse ainakin tykkään kovasti  tästä "kopio muokkaukset" -ominaisuudesta, jolloin mun ei tarvii jokaista yksittäistä kuvaa muokatessa aloittaa ns. nollasta. 

Ihanaa alkanutta viikkoa♥

xoxo, Laura

8 kommenttia

 1. VSCO on kyllä paras! Mulla kesti hirveen kauan päästä siihen 'sisälle', mutta nyt oon luottanut siihen jo pitkään eikä takaisin oo paluuta haha :D HB1 muuten munkin lemppari ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo mullaki meni alkuun vähä aikaa sen sisäistämiseen😂 se on kyl best😉

   Poista
 2. Tällaiset on niin kivoja postauksia, aina hauska nähdä ja kuulla kuinka toiset tekee. :) Itellä kanssa vsco käytössä filttereiden osalta, ja facetunen valkaisutyökalu on kyllä ihan huippu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiva kuulla! :) toi facetune kyllä mullisti mun elämän :D

   Poista
 3. Samoja ohjelmia käytössä täälläkin ja oon niin samaa mieltä sun kanssa siitä että ovat tosi hyviä. :)
  Kivaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep, parhaita puhelimelle saatavia💪🏼 Ja hei sulle kans! :)

   Poista
 4. Hyviä vinkkejä ja erittäin hyvälle näyttää! 👌🏻😘

  VastaaPoista