Sisällön tarjoaa Blogger.

Sisustushaaveita

Meidän koti alkaa olla jo viimesiä silauksia vaille valmis. MUTTA yksi vähän isompi projekti on vielä kesken, nimittäin meidän eteinen, jossa yhdistyy kahteen suuntaan eri mittaiset käytävät ja tämäkös on aiheittanut minulle päänvaivaa.

Haluan, että eteinen on yhteensopiva muun sisustuksen kanssa, koska nyt se on ihan erillinen ja "sotkuinen" osa asuntoa. 

Ideana minulla on toteuttaa pieni kenkäkaappi yhdistelmä, minulta löytyy ennenstään jo yksi tuollainen Ikean Bissa -niminen kenkäkaappi ja ajattelin, että toinen samalainen voisi sopia viereen kivasti. Ja koska tyhjää seinää riittää vaikka millä mitalla niin näiden kaappien yläpuolelle olisi kiva saada isohko pyöreä peili. Onhan se meinaan kiva, kun voi vielä uloslähtiessä vilkaista, että millaisen näköisenä sitä lähdetään. 

Lisäksi meillä molemmilla on jonkun verran takkeja ja suhteellisen pieni rekki (tällä hetkellä lisänä on iso vaaterekki, josta haluan päästä eroon) missä nämä ovat, joten vieraiden takit joutuu vähän änkemään joukkoon. Siispä tuollainen pelkistetty ja siro naulakko voisi toimia meillä hyvin!

Ja eihän koti ole mitään ilman viherkasveja lattialla tai kukkasia pöydällä. Niin pakkohan niitäkin on sitten hankkia tuomaan väriä. Lisäksi kaappien päälle olisi hyvä saada joku "kulho/kippo" johon esimerkiksi voisimme laittaa autonavaimet tmv, jotta ne olisivat aina käden ulottuvissa kun astumme ovesta ulos.

Tälläinen oli minun visioni mitä lähden toteuttamaan meidän kotiin! Ja aivan varmasti teen tänne päivitystä kun homma etenee ;)

xoxo, Laura

Ei kommentteja