Sisällön tarjoaa Blogger.

IBA 2018

Nyt olis aika palata fiilistelemään lauantaina vietettyä Inspiration Blog Awards -gaalaa. Mua jännitti jonkun verran ennen paikalle pääsyä, sillä tää oli mun ensimmäinen kerta tuolla.

Tykkäsin tapahtumasta, pisteet oli mielenkiintoisia; päästiin poseeraamaan niin logoseinän edessä, instrumentariumin pisteellä sekä Batisten pisteellä Photoboothissa. Pääsin myös vihdoin näkemään ihania bloggaajakolleegoita! Kaikki oli niin ihania ja avoimia, jotka ottivat kaikki huomioon avosylin! 

Itse awards osuutta tuli myös jännitettyä paljon, ja ei turhaan sillä Marianne vei Vuoden kuva -palkinnon!♥ Ja koska olen hirveä herkkis niin tulihan siinä sitten itkettyä ihan antaumuksella, haha.

Ilta oli ikimuistoinen ja toivottavasti päästään taas pian näkemään kaikkien kanssa!♡

Kuvat :

10 kommenttia

 1. Ihanalta näyttää! Minä olin sinne niin kovasti tulossa, mutta elämä yllätti ja heitti esteitä tielle. Upeita kuvia!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia! Minä olen ollut muutama vuosi sitten IBAssa avecina.

  VastaaPoista
 3. Jee en malta oottaa et pääsen näihin kuviin itsekin käsiksi!! Oot niin hot ja mun kanssa naama aina ihan väärällään naurusta ja itkusta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määki ootan mitä sä sieltä valitset!! Ite oot muru ❤️ Haha me vaan <3

   Poista
 4. Huh! Toi haalari on niin upea ja samoin sinä!<3 Ja vitsit miten hyvin toi sun meikki pääsee oikeuksiinsa näissä kuvissa!!!!

  www.jnte.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos! <3 pakko vaan myöntää ettei tää oo haalari vaan housut ja paita, mutta ihanaa että siltä vaikuttaa koska sellasta mä aluks etin! 😅 ja hei kiitos superina, valolla on nii iso merkitys!😚

   Poista