Sisällön tarjoaa Blogger.

Long time no see

Nyt pidemmän tauon jälkeen oli oikeesti ihanaa mut samalla tosi vaikeeta palata tänne blogin ääreen. Tän tauon ei pitänyt venyä näin pitkäks, mutta moni asia vaan johti siihen. 
Mut hei tääl mä oon, elossa vieläkin!


Mitä nyt kuulumisiin tulee; mulle kuuluu hyvää vaikka oon ollu jostain syystä tosi väsyny, mutta siihen yritän kokeilla ruokavalion muutosta josko se auttais.
Mulla on taas edessä pari viikonloppua Helsingissä, ensin nyt 13. päivä lähden Indiedays blog awardseihin ja ensi viikonloppuna onkin koulua, joka muuten on jo iha loppusuoralla HUI kohta mä valmistun!

Ja hei! Oon pyrkiny päivittää Instagramia enemmän, varsinkin tän tauon aikana ja muutenkin. Jonkun verran päivittelen myös instastoryä, joten mun juttuja kyllä kannattaa sieltä myös seurailla! Löydät mut instasta nimellä: laurajuliaaaa tai klikkaamalla tästä.

Ei mulla tälläkertaa muuta, halusin vaan tulla ilmottaa että täällä mä vielä oon!♥


xoxo, Laura

8 kommenttia

 1. Pallopaita päälle muru viikonloppuna! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks en ees ajatellu tätä😮 kiitos muru vinkistä!😍😍☝🏼

   Poista
 2. Kekseliäs kuvauspaikka, toimii muuten tosi hyvin!👌🏻😊 Ja toivottavasti törmätään Blog Awardseil 😊

  piiakristiina.blogspot.fi

  VastaaPoista