Sisällön tarjoaa Blogger.

Tän hetken lemppari housutTakki - H&M
T-paita - VERO MODA / Aware
Housut - GinaTricot
Kengät - Nike 
Puhelimen kuoret - Ideal Of Sweden*

Nää housut te oottekin jo nähny tässä postauksessa, joka on siis jo reilu kuukausi sitten järjestetyistä Inspiration Blog Awardseista. Monet kyllä silloin luuli, että päälläni on haalari, mutta oikeasti kyseessä olivat nämä housut ja paita erikseen.

Tämän gaalan jälkeen, mun päällä ei juuri muita housuja olekaan näkynyt. Näistä tuli heti mun ehdottomat lempparit, mutta mikspä ei ois tullu? Näähän on todella kevyet, mustat, helpot ja todella anteeksiantavaa materiaalia (eli kaikki isommatkin selluliitit sunmuut jää peittoon, haha). 

Kyseessä on siis nämä GinaTricotin housut, joita löytyy kyllä miljoonassa eri värissä, mutta näin värikäs kun olen, oli pakko ostaa mustat.

Nää housut taittuu niin moneen eri tilaisuuteen, arkeen tai juhlaan. Se on ihan siitä kiinni millaisen yläosan ja millaisten kenkien kanssa nämä yhdistää, simple as that.

Ei mulla muuta tähän torstaihin kun että nauttikaahan näistä ihanista helteistä, niin mäkin aion, pus♥

* saatte Ideal Of Swedenin tuotteista -20%, koodilla FI2018

xoxo, Laura

9 kommenttia

 1. Niin ihanat ja klassiset just tilanteeseen kuin tilanteeseen! <3 Toi sun lintutatskakin sopii tähän asuun niin nätisti :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat ja upeat kuvat! sekä noi housut on kyl silkkaa unelmaa. En yhtään ihmettele miks ne on noussu suosikiksi. Sopii sulle muutenki tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Siis tällaset vaatteet on ihan parhaita, jotka oikein yhdistelemällä sopii mihin tilaisuuteen tahansa! Tollaset tarviin itekin, kokomustia mulla kun ei vielä ole :D

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Siis tällaset vaatteet on ihan parhaita, jotka oikein yhdistelemällä sopii mihin tilaisuuteen tahansa! Tollaset tarviin itekin, kokomustia mulla kun ei vielä ole :D

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista