Sisällön tarjoaa Blogger.

mitä mun vaatekaapista löytyy

Mä sanoisin, että tällähetkellä n. 80% mun vaatekaapin sisällöstä on isoja, muhkeita, lämpimiä, mustia, harmaita tai beigejä neuleita sekä mustia farkkuja. Niinkun tästä voi päätellä mun tyyli on tosi simppeli ja pukeutumisen suhteen tämä vuodenaika on mun ihan ehdoton lemppari.


Ja niinkuin tuossakin sanoin mun vaatekaapista löytyy useammat mustat slim fit farkut, vaikka tietysti yhdet ovat aina ylitse muiden ja ne päätyvät lähes päivittäin jalkaani. Ne sopivat täydellisesti niin arkeen kuin juhlaan ja ne on ihan täydelliset myös töissä! Ne ei ahista eikä purista mistään.

Olen testannut monet eri malliset ja merkkiset mustat farkut ja voin sanoa, että noin vuosi sitten vasta löysin sen täydellisen mallin, jossa mikään ei rassaa - ja näinhän sen pitäisi olla jokaisella!


Tänä syksynä päätin löytää itselleni täydellisen villakangastakin, joka olisi myös lämmin, että pärjään sillä talvipakkasillakin. Ja löysin kuin löysinkin sen THE takin! Se on ihanan oversized ja väri on kivan simppeli harmaa ruutukuosi. Toinen takki, josta olen pitänyt viimeaikoina tosi paljon, onkin jo täällä aikasemmin näkynyt ja mainittu pitkä puffertakki viimetalvelta. Pääset postaukseen, jossa takki näkyy klikkaamalla tästä.

Kengistä tällähetkellä ehdottomasti kovimmassa käytössä on perus valkoiset tennarit! Ja nimenomaan Nike Air Force 1 -malliset. Nämä alkavat kyllä pikkuhiljaa myös näyttää siltä että ovat olleet kovassa käytössä, joten piakkoin on hankittava uudet. Toiset useamman kerran jalkaan päätyneet kengät ovat teräväkärkiset, mustat, simppelit nilkkurit. Niissä on about 5-7cm korko, joka on kyllä just sopiva. Olen viimeaikoina ihastunut tuohon terävään kärkeen, sillä se luo heti naisellisemman ilmeen lookkiin ja se sopii paremmin myös leveämpi lahkeisen housun kanssa.

Mitä just sun vaatekaapista löytyy?

xx, Laura


4 kommenttia

 1. Mikä se täydellinen malli farkuissa sitten on minkä löysit, kenen valmistajan ja mikä merkki??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normaalilla vyötäröllä Vero Modan Lux ja korkeella vyötäröllä Vero Modan Sophia :) niissä on sama matsku, pysyy siis värit ja ne on ihan super hyvät jalassa. Molemmat siis hyviä, tykkään vaa välillä vaihtaa vyötärönkorkeutta :)

   Poista
 2. Mä taas en tykkää tästä vuodenajasta pukeutumisen suhteen yhtään, vaihtoehdot ovat niin rajalliset ja ne kivatkin asut jäävät aina ulkovaatteiden alle piiloon! Mutta sulla kyllä näkee aina niin kotoista syys- ja talvipukeutumista ettei ihme että tykkäät!

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottahan tuo, että ulkona ollessa asu ei paljoo näy😄 kiitos hirveesti!😍

   Poista